Wilfred van Mill is gevestigd trainer midden en lange afstand tot en met de marathon en actief bij Eindhoven Atletiek. Naast zijn activiteiten in de atletiek is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering bij Acuity en eigenaar van Runnovation. Op zijn 20ste begon Wilfred al met het lopen van marathons. Dit was jaren voor hij in aanraking kwam met de baanatletiek. Na enige jaren op korte afstanden (800m en 1500m) te hebben opgezocht kwam hij terug bij zijn oude passie; de Marathon. Door lichamelijke tegenslagen, blessures bleef Wilfred eencpaar jaar uit de atletiek en sinds 2011 is hij weer terug op de baan, maar nu volledig als trainer. Naar eigen zeggen met een heleboel bagage, ook over hoe het niet moet. Ervaring helpt, naast een enorme honger naar meer (atletiek)kennis.


Reeds sinds 2012 begeleidt Armand van der Smissen me bij het vinden van de juiste wedstrijden. Organisaties kunnen bij hem terecht als ze een goed deelnemersveld willen samenstellen. Armand is zelf een verdienstelijk (du)atleet en is momenteel ook bondscoach van de duathlon en de Nederlandse Triathlon Bond. Daarnaast is hij actief voor diverse maatschappelijke projecten, verenigingen, bonden en werkt hij aan beweegprogramma’s. Onze samenwerking is al jaren zeer goed. Armand laat me vrij in mijn keuzes en ik bied hem een betrouwbare factor in aanwezigheid én prestaties van hoog niveau in wedstrijden.


Henri van Limpt is mijn masseur.  Hij zorgt ervoor dat ik blessurevrij blijf doordat hij exact voelt in welk spierdeel, aanhechting of pees spanning of oneffenheden zitten. Henri is oud-atleet en zeer actief in de atletiekwereld. Hij begrijpt het sporten op hoog niveau dan ook heel goed en staat daarom altijd voor mij klaar. Naast masseur is hij ook actief in het bestuur van Eindhoven atletiek, is hij internationaal parcourmeter en is hij werkzaam voor de Atletiekunie.