Per februari 2017 is Kim in dienst getreden bij RSG Finance. Ze is 34 jaar, woonachtig in Eindhoven en ook geboren Brabantse.Na de hbo accountancy is ze verder gaan studeren aan de Nyenrode Business University in combinatie met een carrière bij PriceWaterhouseCoopers (PwC). Haar Master heeft ze afgerond bij PwC, het praktijkdeel heeft ze bij haar volgende werkgever kunnen afronden en daarmee heeft ze zich mogen inschrijven als Registeraccountant in 2011. Bij PwC is ze werkzaam geweest in de assurance tak waar ze zich breed heeft kunnen oriënteren. Na enkele jaren heeft kim langzaam de focus aangebracht richting Healthcare.

Na afronding van haar master en post-doc deed zich een nieuwe kans voor stapte ze in 2010 over naar het Máxima Medisch Centrum.Bij het MMC heeft Kim als intern accountant de internal audit mogen opzetten en inrichten. Tevens heeft ze een systeem opgezet voor integraal risicomanagement.
De ziekenhuiswereld was qua structuur en financiering sterk in ontwikkeling (marktwerking) waardoor ze altijd weer voor nieuwe uitdagingen kwam te staan. In die tijd heeft kim enorm veel geleerd, maar het was tijd voor een volgende stap waar ze een meer steile leercurve kon nastreven. Bij RSG Finance startte kim als interim professional in de Business Line GRC. Naast haar werkzame leven zijn er ook nog andere zaken waar ze zich heel graag mee bezig houd.Kim woont samen met haar partner in Eindhoven in een mooi vooroorlogs huis. De andere bewoners zijn de helft van de week de twee dochters van haar partner en nog twee permanente inwoners, de katten. Overduidelijk blijft keer op keer haar enorme passie voor de atletieksport.In haar vrije tijd vind je Kim dan ook vooral rennend op de Leenderheide of fietsend in de Limburgse heuvels.


It’s all about dedication, motivation and passion!
De fysieke én geestelijke uitdaging maken mijn leven rijk.
Uiteraard is het soms een puzzel, maar omringd door even gepassioneerde mensen met dezelfde agenda uitdagingen, weet je niet beter.