In het jaar 2012 doorbrak ik de geleidelijk stijgende lijn in mijn prestaties. In dat jaar gingen de prestaties met sprongen vooruit. Runnersworld Eindhoven ondersteunde me al enige tijd met kleding en schoenen.Zij brachten me toen in contact met New Balance, op de Europese markt toen nog een vrij nieuwe speler.Ze waren vooral bekend van de sneakers, maar ze wilden ook op de hardloopmarkt een belangrijke speler worden. De schoenen zaten me als gegoten en de kleding vond ik sterk onderscheidend en vernieuwend ten opzichte van de bestaande merken. Vol overtuiging zijn we de samenwerking aan gegaan sinds 2013. Ook in de komende jaren tot en met 2020 mag ik rekenen op de top lijn van New Balance. Ik ben ze ontzettend dankbaar voor het vertrouwen.

In de voorbereding op de marathon Eindhoven in 2014 ben ik contact gekomen met Natusport. NatuSport is een merk van Natusor Gezondheidsproducten B.V. NatuSport wil de recreatieve en de topsporter door middel van een breed assortiment voorzien van producten die de prestatie en herstel van de sporter bevorderen. De focus ligt bij NatuSport op het leveren van sport gerelateerde gezondheidsproducten van een hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn daarom altijd 100% eerlijk, 100% natuurlijk! Voor mij zijn de breedte van het assortiment, van vitaminen tot sportdranken en whey shakes, de gedegen wetenschappelijke gronden voor de producten en de samenwerking met sportarts Guido Vroemen bij de ontwikkeling, de punten die Natusport onderscheiden van de vele andere merken op de voedingssupplementen markt. Natusport ondersteunt o.a. ook het heren Team Roompot Cycling Team, het dames Boels-Dolmans Cycling Team en mountainbikster Lizzy Witlox.  Ik ben Natusport ontzettend dankbaar dat zij mij willen steunen tot en met 2020!


De eigenaar van Runnersworld Eindhoven, Sander Halin, heeft zijn wetenschappelijke carrière opzij gezet en zich volop op zijn passie hardlopen gericht door het openen van een eigen Runnersworld hardloopwinkel in hartje Eindhoven. Sander traint ook in de trainingsgroep van Wilfred van Mill. Als team zijn we Runnersworld Eindhoven zeer dankbaar dat we producten die ons helpen bij het behalen van topsprestaties voordelig kunnen aanschaffen.