Business

Om meer ruimte te creëren voor gezin en sport, ben ik in 2018 mijn eigen onderneming gestart en werk ik op interim basis in de financiële dienstverlening. Sinds mijn studietijd ben ik woonachtig in Eindhoven en ik ben ook geboren Brabantse. Na de hbo accountancy volgde een vervolgstudie aan de Nyenrode Business University in combinatie met een carrière bij PricewaterhouseCoopers (PwC). De Master afgerond bij PwC, het praktijkdeel bij een volgende werkgever en me daarmee mogen inschrijven als Registeraccountant in 2011. Bij PwC ben ik werkzaam geweest in de assurance tak waar ik de mogelijkheid heb gekregen me breed te oriënteren. Na enkele jaren heb ik hier langzaam de focus aangebracht richting de Healthcare sector.

Na afronding van de master en post-doc deed zich een nieuwe kans voor en stapte ik in 2010 over naar het Máxima Medisch Centrum (MMC). De ziekenhuiswereld was qua structuur en financiering sterk in ontwikkeling (marktwerking) waardoor ik altijd weer voor nieuwe uitdagingen kwam te staan. Na een leerzame periode in de ziekenhuiswereld was het tijd de horizon te verbreden en een steilere leercurve na te streven. Bij RSG Finance startte ik met interim werkzaamheden op detacheringsbasis. Vanaf 2018 besloot ik dit vanuit mijn eigen onderneming te doen. Inmiddels heb ik een groot scala aan opdrachten mogen doen voor mooie opdrachtgevers. Altijd zijn zij flexibel in indeling van uren en locatie van werkzaamheden, zodat ik mijn sport op hoog niveau kan blijven beoefenen.  Daarvoor ben ik ze zeer dankbaar.

Omdat de wereld hard veranderd en er nieuwe eisen staan te wachten voor alle grote bedrijven op het gebied van duurzaamheid, ben ik in 2022 ook gestart met de opleiding Environmental Social Governance Reporting and Assurance aan de RUG business university. Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het beter achterlaten van de wereld voor de volgende generaties.  


It’s all about dedication, motivation and passion! De fysieke én geestelijke uitdaging maken mijn leven rijk. Uiteraard is het soms een puzzel, maar omringd door even gepassioneerde mensen met dezelfde agenda uitdagingen, weet je niet beter.