Biografie

Getting started…altijd laat in alles! Het begon al metleren lopen, leren fietsen, bij afspraken, en jawel ook laat in leren hard te lopen.Begin het kunstje pas net door te krijgen. Ik ben geboren in Veldhoven in 1983. Halfbloedje dankzij mijn Belgische moeder. Na enkele trainingen en wedstrijden het hoogspringtalent van mijn broer aanschouwd te hebben, was ik enthousiast genoeg om de turnzaal te verruilen voor de atletiekpiste. Geen verkeerde keuze gezien mijn overtollige kilo’s als kindzijnde. Die kilo’s verdwenen al snel toen ik de middellange afstanden ontdekte. De 800m, dat was mijn ding. 1500m vond ik al ver, laat staan 3000m. Na mijn heao studie vond ik het mooi geweest. Er moest gewerkt worden. En toch ook maar verder studeren.

Vijf intensieve jaren PriceWaterhouseCoopers in combinatie met (post)doc opleiding tot registeraccountant aan Nyenrode. Bijzonder leerzame jaren,die me in positieve wijze gevormd hebben tot wie ik nu ben en waar ik nu sta. Baanatletiek en werk en studie gingen moeilijk samen, dus uitgeweken naar de wegatletiek. Dit gaf me meer mogelijkheden mijn eigen trainingen in te delen, wat maar al te vaak neerkwam op vertrektijden zo rond het nachtelijk uur.Getting started…altijd laat in alles! Het begon al metleren lopen, leren fietsen, bij afspraken, en jawel ook laat in leren hard te lopen.Begin het kunstje pas net door te krijgen. Ik ben geboren in Veldhoven in 1983. Halfbloedje dankzij mijn Belgische moeder. Na enkele trainingen en wedstrijden het hoogspringtalent van mijn broer aanschouwd te hebben, was ik enthousiast genoeg om de turnzaal te verruilen voor de atletiekpiste. Geen verkeerde keuze gezien mijn overtollige kilo’s als kindzijnde. Die kilo’s verdwenen al snel toen ik de middellange afstanden ontdekte. De 800m, dat was mijn ding. 1500m vond ik al ver, laat staan 3000m. Na mijn heao studie vond ik het mooi geweest. Er moest gewerkt worden. En toch ook maar verder studeren. Vijf intensieve jaren PricewaterhouseCoopers in combinatie met (post)doc opleiding tot registeraccountant aan Nyenrode. Bijzonder leerzame jaren,die me in positieve wijze gevormd hebben tot wie ik nu ben en waar ik nu sta. Baanatletiek en werk en studie gingen moeilijk samen, dus uitgeweken naar de wegatletiek. Dit gaf me meer mogelijkheden mijn eigen trainingen in te delen, wat maar al te vaak neerkwam op vertrektijden zo rond het nachtelijk uur.

Toch bleef ik mezelf wel steeds verbeteren. In 2010 vond ik het mooi geweest. Nieuwe baan bij het Máxima Medisch Centrum én aansluiting gezocht bij de trainingsgroep van Anne Rindt bij Eindhoven Atletiek.Heerlijk om weer samen met anderen te trainen en wat een zeeën van tijd om op ‘normale’ tijdstippen te de runners aan te trekken. Medio 2012 is Wilfred van Mill aangesloten bij de groep als trainer en inmiddels hebben we meerdere subgroepen zodat iedereen het beste tot zijn recht komt op zijn of haar niveau. Samen trainen met gelijkgestemden zoals ik nu doe werkt enorm motiverend voor mij. We zijn aan elkaar gewaagd, stellen uitdagende doelen, stimuleren, jennen en motiveren elkaar. We werken keihard om met elkaar beter te worden. Samen naar wedstrijden en samen beter worden.


Lopen als teamsport: veel kwaliteit en nog veel meer fun.
Met Wilfred en Anne hebben we een uitstekend op elkaar ingespeeld team met een berg aan loop- en trainers ervaring om ons heen. Vertrouwen, doseren, teamspirit en lef dat zijn de vier key elements aan de basis van het succes van het afgelopen jaar.We blijven daarnaast vernieuwen en prikkelen.